Gräsklipparen

Det är inte utan orsak som ljudet av gräsklipparen framkallar minnen av somrig karaktär. Men det spelar mindre roll här. En av mina grannar var uppe en söndagmorgon vid sjutiden och lät motorgräsklipparen ljuda i grannskapet. Fantastiskt! ”Tänk att få vakna, tidigt en mooorgon”…så ljuder sången, men till skillnad från den så framkallade nog denna söndagsmorgon helt andra känslor hos de som vaknade av gräsklipparmannens arla morgon! Men visst, jag var skyddad eftersom min lya låg tämligen utom det närmsta oljudet.

Det pågår ett fotbolls-VM och ikväll strålar Sverige samman med en av sydamerikas stoltheter Paraguay. Mitt andra hemland England kommer även visa sina tröjor i samlad trupp mot västindisk Trinidad/Tobago. Ja jäklar….fotboll, bara att jag erkänner, jag gillar sporten! Är inte så landslags- och nationsbunden, men har inga problem med tävlingsmomentet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s