En oskuld i rymden med hovtitel

Han är så fin, den där Richard Branson. Oh sorry! Sir Richard Branson menar jag. Vem minns inte hans galna ballongflygningar runt_299788_challenge150.jpg jorden, med en svensk Passepartout i bagaget. Till skillnad från Vernes Phileas Fogg fick han däremot inte rädda en prinsessa från en ond indisk maharaja. Denna cola-, skivbolags- och tågmagnat är nu även Flash Gordon i 2000-talstappning. Ni har väl inte missat Space Ship One. Nu är snart uppföljaren klar och inte bara en, Branson har kalkylerat för fem rymdskepp och två moderskepp. Sex passagerare och två piloter per grunka. Bara sen att hosta upp dryga 1,5 millar så är en plats förberedd för dig. branson.jpg

Konsortiet bakom, rymdturismbolaget, är Virgin Galactic…jag menar, borde det inte heta Galactic Virgin. Ett namn mer passande tycker jag. Feast your eyes on www.virgingalactic.com!

Andra bloggar om: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s