Being Bimbo

Kan inte undhålla mig från att kort kommentera att Bingo Rimér får ytterligare utrymme. Inte nog med att Moore är en tragisk historia, nu ska han även ha egen dokushow på TV6, Being Bingo. Till detta lansering av Sexy.se, enligt hans utsago en satsning på 10 underklädesaffären nånstans mellan porrbutik och Lindex, färdigt under 2007. Sexualiseringen av det offentliga rummet, något slitet använt som uttryck, är symboliserat av personligheter som Bingo. Personligen blir jag bara trött. Lågvattenmärke. Men det finns mycket att lära av mediaframkomster som Bingopersonligheter. Det säger mycket om dagens identitetskapande och om media, framförallt det massmediala uttrycket. Förövrigt väntar jag spänt på att Sofia ska ta tag i detta och ge oss sitt vassa, klartänkta inlägg.

UPPDATERAD: Se även Being Bimbo del II och Being Bimbo del III.

Andra bloggar om: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s