En hårsmån från att bli minister

Jag undrar om någon vadslagningsfirma tagit upp en aktuell fråga. Hur länge dröjer det innan vår nya finansminister Anders Borg klipper av sig hästsvansen? När han av Carl Bildt ska introduceras i hantering av kontakter och sessioner i EU, tror jag nog Calles uppsyn och menande blick kommer ge effekt. Min spådom innehåller även att Anders Borgs glasögon byts mot andra i och med förändringen av hårsvallet.

En viktig fråga är om utseende har något med politik att göra?I den bästa av världar borde det inte det. Men nu handlar det inte om de bästa av världar. Det handlar istället om finansvärlden, och den är mer lik Underlandet än Edens lustna grönska.

Politik handlar mycket om yta. Politik handlar om förtroendekapital. Politik handlar om innehåll. Politik handlar om kommunikation. Politik handlar nu även om hår.

Andra bloggar om: , , , , , , , intressant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s