Öppna system del 2

För er som blivit intresserade av UbuntuLinux finns det Ubuntuclips.org. Där finns det samlat ett antal videoclips som visar steg för steg vad Ubuntu är, hur installation ska göras och lite smått o gott vad som kan göras i övrigt.

Andra bloggar om: , , ,

En reaktion på ”Öppna system del 2

  1. Halloj!

    Ubuntu ser grymt snyggt ut och verkar, tyvärr kunde jag inte installera mitt (kan kanske bero på att ja kör en virtuell dator på min laptop) och sen tycker i alla fall jag att det är väldigt mycket blandat språk, en del är på engelska och en del är på svenska. Jag kör annars själv på Fedora Core som jag rekomenderar starkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s