Allt är inte Internet Explorer 7

Det är många inlägg nu om att Microsoft har släppt Internet Explorer 7. Jag och fler med mig tog upp för en tid sedan att den uppdateringen sker automatiskt om man har full automatik inställt på sin Windows Update (se https://fredrikandersson.wordpress.com/2006/10/14/stoppa-automatisk-nedladdning-av-nya-internet-explorer/). Bland bloggare nu finns det bra beskrivet om vad nya IE 7 innebär. Gör en sökning på knuff.se. I kort version så kan jag säga att IE 7 nu är en kopia av FireFox, med minus för att IE inte har så många kluriga plugins som det finns för FireFox. Microsoft har oxå snott vissa funktioner från Opera. Säkerhetsmässigt sägs IE tagit ett extra kliv osv, men det låter jag vara osagt.
Jag hänvisar gärna till Webbsnack och http://webbsnack.wordpress.com/2006/10/19/internet-explorer-7-ar-har/ där det finns mer och framförallt länkar till andra bloggare som skrivit om ankomsten av IE 7. Se även LarsOlofsson.se http://www.larsolofsson.se/index.php?title=20061019&more=1&c=1&tb=1&pb=1

Men, det som många verkar missa, eller väljer att inte förmedla, är att det är inte den svenska versionen av Internet Explorer 7 som blev släppt. Vill du ha svensk språkversion får du snällt vänta några månader.

Andra bloggar om: , , , , , , intressant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s