Being Bimbo del III

Det finns ett samband mellan avsnitt av Being Bingo på TV6 och besöksstatistiken på min blogg. Efter varje avsnitt skjuter statsen i höjden och poster som Being Bingo och Being Bingo del II får många träffar. Undrar varför? Kanske förväntar du att det handlar om Bingo, eller är det Bimbotermen som lockar? Anyway, lika bra att då ge en kort resumé av senaste avsnitt.

Tyvärr missade jag första kvarten, men vem dör av det?

En vit mediaprivilegerad Anderssonkans Kalle med mycket låg förståelse för kön och makt besöker badande bakteriefylld bubblande badpöl bland besudlad benig badrocksnubbe vars livsgärning är att bimbolisera kvinnan som objekt och se mannen som subjekt och alltings rörare. Försöker dölja detta bakom utsagor om frihet, skönhet, välvilja och eget val. Men under ytan handlar det fortfarande om nåt annat. Till detta en osäker, överspelande, nervös Anderssonskans Kalle som hyllar badrockssnubbe som sin egen ungdomshjälte. Meantime, in good ol Sweden, händer exakt samma sak, fast i mer guldtonad nyans.

Allt dessa egentligen behöver göra är att se sina barn i ögonen och säga: – Detta är den värld jag vill lämna åt dig! Detta är vad jag kan tänka mig att du ska ägna dig åt! Detta har jag gjort för att världen ska vara en bättre och tryggare plats för dig att växa upp i! But no, brain walks and money talks.

Äh, jag orkar inte mer. It’s crap helt enkelt. Men intressant viktigt.

Andra bloggar om: , , , , , ,

3 reaktioner på ”Being Bimbo del III

  1. Besökarantalet på hemsidor är faktiskt väldigt konjunkturfäränderliga. När trackern Swebits eller Powerbits ligger nere så får jag minst tredubblat med besökare, eftersom jag har ett par inlägg rankade högt när man googlar på de orden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s