Följ brainstorm kring Web 2.0

Kolla gärna in Peter Gigers projekt Studenternas Web2Moln på bloggen Bibliotek 2.0. Delar av projektet är en brainstorming bland studenter vad som de anser vara Web 2.0. De har använt en WordPressblogg och satt upp taggar på begrepp som de anser är Web 2.0 Den publika delen av bloggen visar en del av resultatet i form av tagg-ord. Feta och större ord innebär att fler studenter valt samma begrepp. Projektet fortgår fortfarande. Kolla in den publika bloggbilden.

Andra bloggar om: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s