Intel handlar inte längre om processorer

Newsgator, Simplefeed och Socialtext kan vara en stor del av ditt intranät eller affärssystem framöver. Mjukvarujätten Intel släpper en svit, Suitewo, riktat till små- och mellanstora företag (obs! inte enligt svenska mått), som bygger på bloggteknik, rss-flöden, collaborate bookmarks, wiki-tjänster och den sociala webbens idé. Bakar ihop tjänster, användarstyrt innehåll, social webb, 2.0 och ännu ett steg bort från bag in box-paket. Bloggen håller oxå på att ta marknaddelar av webbpubliceringsmarknaden. Ser fler och fler exempel på webbar som helt bygger på bloggteknik. Najs..

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s