Vår grundade mening lägger till i hamn för gott

Lyssna på sista sändningen av P1:s mediemagasin Vår grundade mening som sändes tidigare idag. En röst i radion som slocknar efter nonstopnärvaro sedan 1981. Efter storstädning på SR i höstas ska ju stor del av P1:s alla produktioner i god Public Service-anda flyttas till Stockholm och läggas under privata produktionsbolag. ”Dagens sändning, dagens nyhet, är sponsrad av”….

Andra bloggar om: , , ,

2 reaktioner på ”Vår grundade mening lägger till i hamn för gott

  1. Hej Jag börjar bli riktigt orolig nu för vad som skall hända med vårt fina Public-service.Det vimlar ju av reklamfinansierade radiokanaler.Public service behövs för att balansera detta.Det är ju i princip musik som man har ökad valfrihet att lyssna på efter det att reklamfinasierad radio började.Men i stort sett samma sorts musik i dom olika kanalerna.Inte plats för tex smalare popmusik som P3 ibland kan kosta på sig att sända.
    :)

  2. Saknas ledning med vilja och en förmåga att tro på sin ”produkt”. SR verkar inte tro på sin egen verksamhet utan tror att de ska ”följa” strömningar. Men dessa strömningar är i sig ”produkter”. Efterfråge-utbudsmatrisen gäller inte längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s