Kent, Socker och Aristoteles materialism i mina öron

Jag poddar. Händer t ex att jag laddar in en podcast av Filosofiska rummet eller Vetenskapsradion Språket (all on P1) i min Mp3-spelare. Det är närmast en surreal upplevelse. Inte för att höra på ”radio” via spelaren (kan jag göra ändå), utan mer för att ett avsnitt av Filosofiska rummet läggs i spellistan och kan hamna mellan Nasas ”The Bird” och ”Frank” av Kent.

Så hopp från inlägg om uppfinningar kan kopplas till Marx produktionskrafter till ”en blank dank” är inte stora i min värld…

Andra bloggar om: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s