Är vi såå jävla slöa?

Sen när i helvete är att städa och hålla ordning på sitt eget hem ”obetalt arbete”!? Är vi så degenererade och uppslukade av mammon att vi till och med omvandlar vår egen personliga hygien till en finansiell marknad! Vad är nästa steg? -Eftersom jag bemödar mig med att överhuvudtaget andas så ska jag minnsann ha skattereduktion!? Att andas är ju ”obetalt arbete”. Det kan väl andra göra åt mig, så köper jag den tjänsten och kan dra av ”skiten” sen!

Andra bloggar om: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s