En bild av en redaktion kan säga så mycket

BetaAlfa tipsade om att Niklas Svenssons nya endeavour Politikerblogggen söker medarbetare. Just det, den Niklas Svensson, fd Expressenreporter som kickades i samband med affären kring SAPnet Leijongate. Han har även Nyhetsbolaget under sina vingar, eller som han själv skriver om sig i tredje person ”I november 2006 startade han Nyhetsbolaget AB och är i dag företagets vd. Niklas Svensson driver också den uppmärksammade Politikerbloggen.” (http://www.nyhetsbolaget.se/niklas). Det är ju fantastiskt att han ”idag”kan vara VD i ett företag som egentligen heter ”Nyhetsbolaget Niklas Svensson AB”…

Men det är något med bilden av Politikerbloggens redaktion som säger något mer. Tänker inte kommentera det djupare, bara att den säger något. Samtidigt ligger bilderna av Nyhetsbolagets ”kunder” på näthinnan och understryker. Nåt.

Meanwhile, i Bulgarien vinner Sofia Mattson EM-brons i brottning och utses till EM:s ”snyggaste” av domarna. På nåt sätt hör det ihop med Politikerbloggens redaktion. Eller inte.

Andra bloggar om: , , , , , , , , EM-bronset, SVD och annat intressant

3 reaktioner på ”En bild av en redaktion kan säga så mycket

  1. Skulle gärna sett lite yngre manliga reportrar med huvudet på sned i färg. Eller inte. Skulle kanske gärna sett lite powerporträtt på de unga kvinnliga reportrarna istället. Eller nåt.

  2. Ja Ilona, inte jag som kommenterat på din blogg. Jag förstod ironin även utan din extra inlagda förklaring. Tyvärr garanterar inte mitt namn frånvaron av idioti, tydligen. Men det var väl ingen nyhet. ;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s