Emma och Izabella åker vidare till salong från garderoben

Emma Wiklund har ju åkt till Los Angeles för att träffa Izabella Scorupco. Jepp, det visade sig att de pratade om mode. Bara mode. Å så hade de kläduppvisning för varandra. Ni kommer ihåg. Men se, de är hos hårfrissan också. De ska tydligen på stor show. Modeshow. Å så har de regnparaply med sig. Vem kunde tro att det kan regna i Kalifornien säger de. Nåväl, in i 3,2 liters Mustang och iväg! Jippi!

Samtidigt undrar isbjörnen varför simturerna blir längre. Packisen bryr sig inte. Den har inte tid. Det är ju stor modeshow ikväll. Kanske sänds på burken? Pingu ser vi inte till. Inte konstigt. Han är ju på andra sidan. Den med land under.

DELRAPPORT 2 FRÅN FN:s KLIMATPANEL hos DN.
Isbjörnar och Svalbard.
Bilturer.
Emma och Izabella i garderoben.

Andra bloggar om: , , , , , och annat intressant

En reaktion på ”Emma och Izabella åker vidare till salong från garderoben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s