Carl Bildts Avatar i våldsamt slagsmål

Vid invigningen av den virtuella svenska ambassaden hamnade Carl Bilds avatar mitt i ett blodigt upplopp och fick tillsammans med övrig personal slåss för sina liv. Partisekreterare Schlingmann, för dagen som Blood Elf inom The Horde gjorde plötsliga utfall i sitt Dungeon Set med tillhörande slängkappa. Calle ville inte vara sämre och kastade hej vilt med formler omkring sig. En miss i beräkningen dock att Calle tillhör The Alliance, något som herr Schlingmann sorgligt fick erfara. Ett antal dvärgar, gnomes och night-elves fick upp spåret på Schlingis och gjorde processen kort. Allt inför en häpen massmediakår.

Nej, så gick det inte till. Eftersom det rör sig om Second Life. MEN skulle det inte vara mer underhållande om Svenska Institutet och UD hade placerat Second House of Sweden i World of Warcraft istället! DET hade varit att ”sätta Sverige på kartan” (månadens klyscha). P3-programmet ”Starkt material” har förresten bra förklaring på vad att sätta på kartan innebär.

secondsweden.jpg

Svd gånger två.
DN Kultur
.
Hos Carl Bildt.
Har du SL, direkt till Second House.

Andra bloggar om: , , , , , och annat intressant

En reaktion på ”Carl Bildts Avatar i våldsamt slagsmål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s