Grumpy old men är inga händiga män hur Gessle än blonderar sig

SvD uppmärksammar att gubbar rockar fett i sommar med Gessle, Stones och The Police. Medierna i P1 påtalar att när SVT:s flaggskepp Musikbyrån firade sitt 10-årsjubileum var endast en av sex artister kvinnor, och räknar man efter vilka som fått äran att pryda Sveriges främsta musiktidning Sonics omslag är det dubbelt så många män som kvinnor. Å jag råkar se ett Oprah-avsnitt som har manliga casten från filmen Wild Hogs som gäster. Tre gubbar födda på femtitalet och en eftersläntrande Martin Lawrence (född -65) lovsjungs av en Oprah och Oprahpublik helt bestående av kvinnor. Gubbarna John Travolta (född -54), Tim Allen (född -53) och William H Macy (född -50), ja ni har hört det förut – slår sig bort från sina liv med fruar och barn och ger sig ut på resa i med tonårsattribut och träffar kvinnliga ”motspelerskor” med födelsetal 1965, 1968, 1971, osv.

Pust… Måndagar är sällan överraskande.

Andra bloggar om: , , , , , , , och annat intressant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s