Telia har ny (mördarsn)Igel i trädgården

Jag erkänner. Jag tillhör de som fortfarande har Telia som operatör. Främst mobilt. Den fasta telefonen åker däremot ut snart. Begriper inte längre vad den är till för. Framför allt gäller det den fasta abonnemangsavgiften. Vad i helv..e är den till för?

Nåja, Anders Igel är ju ett minne blott. Ny vid rodret hos Telia är Lars Nyberg. Han kommer senast från Micronic Laser Systems och lämnar efter sig ett företag vars omsättning och resultat för halvåret 2007 i stort sett havererat sen föregående år. Känns ju tryggt. Eller ska jag säga ”tryckt”. Tryck över bröstet hos TeliaSoneras aktieägare. Vi får se hur marknaden reagerar under hösten. I vilket fall, jag bryr mig mindre. [Varför besvärade jag mig att skriva bloggpost i så fall…]

Även hos DN.

Andra bloggar om: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s