Bootstrappa och ut på banan igen

Förutom ett inlägg i maj förra året så slutade jag att blogga här i augusti 2007. Vet inte varför men energin bara rann ur mig, bloggmässigt. Bloggmässigt här i alla fall. Sammanföll även med tanken att flytta bloggen till egen domän och det är inget som hindrar. Drog in WordPress på eget men sen..varför skulle jag. Hade väl gått in i bloggväggen. Sen är det lite av skomakarens barn tror jag, med inslag av ”there’s nothing new under the sun”. Självförmätet.

Eller så är det uttryck för att saker skalar ner. Min bärbara blir mindre och mindre, jag orkar inte med långa sms, mina mejl väntar på Google Wave , webbarna byggs mer och mer av webparts, widgets, mashups, flöden och mikrotwittrandet a la 14o tecken känns inte helt fel. Kommunicerar hellre än informerar. Det här inlägget, det andra sedan långt uppehåll, känns inte helt utan smärta i skrivkrampsjälen.

Sen finns det riktiga problem i världen.
Andra om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s