Att bli pappa

En mycket god vän ringde till mig igår och sa att hon var gravid.

Nej, det var inte ett sådant samtal! Inte ett samtal om faderskap. Vet nog hur du tänker. Förutom den uppenbara anledningen till att det inte var faderskapssamtal (blommor och bin och sånt) så är det även klara svårigheter i tid och rum. Bor långt ifrån varandra och inte setts på ett bra tag. I och för sig, det hade varit galet kul om det var ett ”du ska bli pappa samtal” eftersom det skulle få Marias bebådelse (check your knowledge in religion) att framstå som rena orgien och lika självklar som att alla ungkarlar är ogifta (check your logical knowledge). Det skulle även innebära avståndsverkan (check your newtonian knowledge) och att mänsklig befruktelse have gone airborne (check your biological knowledge).

Jag gläds. Hoppas att allt går bra.

Andra om , , , , och annat intressant

2 reaktioner på ”Att bli pappa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s