Begagnad kombi och mjuka barn

Begagnade bilar säljer slut skanderar det i pressen. Jaha. Tycker det finns ett bra utbud. Gör en sökning och kolla så får du se. Men visst, bilhandlarbranschen måste ju oxå ha sin mediaplats. Men på ett halvår har begagnatparken halverats hos handlarna! Ja, det är väl superbra. Bort med skiten bara. Bort med den gamla bilparken. Nej just det…hm…då kommer den ju ut på vägarna igen. Ja ja.  Eller skiten förresten. Finns en märkt för fladderöra och fluffstussen. Å det är inte bara nåt jag tror. Nåt jag vet. Men leker man med halslänkar lär det bli svårare, om inte omöjligt.

Förresten så tror jag det är fladderörats dag idag. Men det är ingen jag vet. Det är nåt jag tror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s