Hur mycket oläst e-post har jag egentligen?

Med en snabb koll, och bara genom att kolla mapp Inkorgen, så har jag 4126 olästa e-postmeddelanden på min huvudsakliga privata , 4070 stycken på mitt Yahoo-konto, 508 på Hotmail, 466 olästa på jobbmeljen, plus 64 olästa pressmeddelanden. Det sista kanske ser oroväckande ut, men tro mig, jag har inte missat något…viktigt.

Det ger 9234 olästa e-postmeddelanden. En tankekonstruktion om att det tar 25 sekunder att läsa ett meddelande ger 230 850 sekunder totalt. I runda slängar skulle det ta 64 timmar läsning nonstop för mig att komma ifatt.
Don’t think so….

Posted via email from Fredrik Andersson

En reaktion på ”Hur mycket oläst e-post har jag egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s