Jägare vill skjuta ännu en varg

Om man nu genom lätt galen trigger-happy mentalitet släpper lös oprofessionella som orsakat detta, borde inte dessa få reparera skador genom att vårda och rädda, inte avliva? Ni vet, vargar är kolbaserade livsformer och däggdjur som vi andra. If you prick us, do we not bleed…

Den är inte särskilt rädd för människor utan söker sig mot bebyggelse där den försöker skaffa sig mat vid fågelbord i anslutning till ladugårdar. Många människor har sett den och bedömt den som mager. Den lämnar också blodspår efter sig. Vid den allmänna jakten härom veckan misslyckades jägarna med att fälla just den här vargen och därför begär jaktvårdskretsen nu särskilt tillstånd att få avliva den.

via nwt.se

Posted via web from Fredrik Andersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s