[Uppdaterat i juli 2010. Den här bloggen håller på att flytta fokus och innehåll, så även jag, till xforma.se. Vissa länkar nedan går direkt in i strukturen hos xforma.se]

Jag är en aktiv, kreativ, observerande, driven och morgontrött IT-specialiserad informationsvetare och kommunikatör som behållit vikten men blivit mer känslig för oljud. Däremot en svavelosande typ på att dansa! Född på tidigt 70-tal, och då menar jag tidigt.  ;)

Utbildad av livet, jobben, erfarenheten, tusentals timmar, International Business School och Linköpings universitet. Värdelös på 8-5-mentalitet och sen ha ”fritid”. Get the job done, sen spelar det mindre roll NÄR det sker, bara det fungerar för alla inblandade parter och att sammanlagd ”arbetstid” blir som den ska vara. Nej, är inte gift med jobbet, menar bara att mitt jobb innehåller saker som även är mitt intresse.

Har du ett intressant projekt? Du kommer i kontakt med mig via fredrik (at) amedia.se.
Jobbar i den statliga, regionala sfären.

Jag är så ”gammal” att jag kommer ihåg hypen kring webbdagbokspionjären Justin Hall. Själv kom jag inte aktivt in i det förrän 2001/2002 med bloggar via Blogger.com.

Finns på en rad andra sociala nätverk och mediaplatser, en del når du via denna blogg.

Den fria tiden då, fritiden? Tja, följer du mig på Twitter eller Facebook så når du mycket. Flickr kan säkerligen ge lite inblick även. Awaze är ofta mitt epitet.

© Fredrik Andersson, 2006, 2009 och 2010